Tóth Imre
Bútorasztalos

Bútor javítás

Gyors és professzionális megoldások Budapesten!

Bútor javítás

Szüksége van bútorainak javítására? Ne habozzon, hívjon azonnal a 0630/354-67-67 telefonszámon! Bútorjavítás terén nagy tapasztalattal rendelkezem és segítek Önnek gyors és megbízható megoldásokat találni. Akár leszakadt bútorajtót, törött ágyrácsot, vagy bútorfiókot kell javítani, minden kihívással megbirkózok!

Bútorjavítás szolgáltatásomat Budapest területén kínálom, hogy minél hamarabb helyrehozzam bútorait. Ha leszakadt a bútor ajtaja, ne aggódjon! Szakszerűen,  gyorsan és hatékonyan megjavítom azt és beállítom, szükség esetén cserélem. A segítségére leszek, és rövid időn belül megoldom a problémát.

Emlékezzen, hogy számíthat rám, ha leszakadt az ágyrácsa. Bútorát stabilabbá teszem, mint valaha, és a munkára garanciát vállalok. A bútorjavítás minden területén gyors és megbízható megoldást biztosítok.

 Nem kell többé aggódnia a gardróbja vagy más szekrénye  falhoz való rögzítése miatt. Gondoskodok róla, hogy a szekrénye stabilan és biztonságosan álljon. Betört bútor ajtó vagy leszakadt ágyrács? Ezeket a problémákat könnyedén megoldom, és bútorait újra eredeti állapotba hozom.

 Ha szüksége van segítségre a szekrényajtók pántjának cseréjében, vagy tolóajtó görgők cseréjében, esetleg fiók sin cseréjében, mert szorul, vagy akad a fiókja, ne habozzon felkeresni.

 Bútorjavítás mellett bútorszállítást is vállalok szét- és összeszereléssel. Ha új bútorokat szeretne szállítani, vagy meglévő bútorait átköltöztetné, számíthat rám. Gyors és biztonságos szállítást biztosítok a megadott helyszínre, szereléssel.

 Ne habozzon, hívjon még ma, és gondoskodok bútorai professzionális javításáról!

Törött fiók javítás

Gyakori bútorjavítási szolgáltatások, amelyeket általában kérnek

Törött franciaágy javítás: A franciaágyaknál gyakran előfordul, hogy az ágyrács törött vagy instabil lesz. Ilyen esetekben javítom vagy cserélem az ágyrácsot, hogy újra stabil és biztonságos legyen.

Leszakadt bútorajtó javítása: A bútorajtók idővel leszakadnak, vagy nem pontosan a helyükre záródnak. Ezért szükség lehet a vasalatok cseréjére, beállítására, hogy a bútor ajtó újra könnyedén nyitható és zárható legyen.

Bútorfiók sín beállítása, cseréje: A bútorfiókok sínjei gyakran meglazulnak vagy megsérülnek. Ezeket a síneket beállítom vagy kicserélem, hogy a fiókok újra könnyen és zökkenőmentesen mozogjanak.

Tolóajtó görgő csere: A tolóajtók görgői idővel elkopnak vagy meghibásodnak, ami nehezíti a tolóajtó sima működését. Szükség esetén kicserélem ezeket a görgőket, hogy a tolóajtó újra könnyen mozogjon.

Szekrény falhoz rögzítés: A nagy és nehéz szekrények biztonságos rögzítése a falhoz fontos a stabilitás és a biztonság érdekében. Gondoskodok arról, hogy a szekrények stabilan rögzüljenek a falhoz.

Betört bútor ajtó helyreállítás: Betört bútor ajtók esetén megjavítom vagy cserélem az ajtólapot, hogy újra esztétikailag megfelelő és funkcionális legyen.

Leszakadt ágyrács pótlás: Ha az ágyrács leszakadt vagy meglazult, kijavítom  vagy cserélem, hogy a matrac stabilan és kényelmesen legyen alátámasztva.

Ajánlatkérés 
 
 
© Minden jog fenntartva.

Tóth Imre
BÚTORASZTALOS
 
 
 
Tóth Imre
BÚTORASZTALOS
X
Bemutatkozás
Bútor javítás
+ Referencia
Árak
Anyagok
Elérhetőség
x
Adatvédelmi tájékoztató
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon sütiket használunk.
Elfogadom
Adatvédelmi nyilatkozat